Posted on

Varför det är så värdefullt att anlita en flyttfirma

Det är många som inte förstår värdet i att få hjälp med sin flytt. Det kan verka dyrt och onödigt att anlita en flyttfirma. Det kostar flera tusen tycker man och man vill hellre spara in pengarna och göra jobbet själv. Det är inget fel med det. Men vad man glömmer är att flyttfirmor är professionella inom sitt område och de sköter din flytt säkert tio gånger snabbare än vad du gör. Vilket innebär att tidsåtgången och energin som krävs för dig att flytta på egen hand är mycket större än för en flyttfirma. I slutändan om man räknar på det så tjänar man knappt på att flytta på egen hand.

Räkna på en timlön för alla som hjälper dig flytta

Om du skall flytta på egen hand behöver du ha några stycken som hjälper till. Troligen har de flesta du känner jobb. Där de tjänar en viss summa per timma. Att hjälpa dig flytta är ungefär som att jobba, fast de gör de gratis såklart. Även om de gör de gratis så kostar det av deras dyrbara tid. Vilken du bör värdera lika högt som deras arbetsgivare. Vad kostar det då att flytta på egen hand?

Det blir billigare med flyttfirma, eller hur?

Visst, flyttfirma tar lite mer betalt per timma. Men de är också mycket mer effektiva Flyttfirma stockholm. Att flytta en 1a tar ungefär 1 timma för en flyttfirma. Hur lång tid tar det för dig? Att flytta en större 3a tar inte mer än 4-5 timmar. Det går undan när man anlitar professionella flyttgubbar för att sköta ens flyttande. Så även om de kostar 3 gånger mer per timma så blir det billigare eftersom de är minst 5 gånger mer effektiva. De jobbar varje dag med att flytta och de vet precis hur man skötar alla moment.

Du får mer tid att komma iordning i ditt nya hem

Eftersom flyttfirman gör jobbet så mycket snabbare går inte hela dagen åt att få möbler och kartonger från punkt A till punkt B. Det tar bara en förmiddag, sedan har du resten av dagen att komma iordning i ditt nya hem. Plus att du inte är helt tömd på energi från att ha burit massa tunga möbler. Resultatet blir att du skapar en bra känsla för ditt nya hem med en gång istället för att du första natten ligger och har ont i kroppen och är helt utmattad.