Vår Hemsida

På vår hemsida skriver vi för dig som vill läsa om diverse saker, ofta är det relaterat till hemmet. Det kan handla om recensioner av tjänster eller vad vi på redaktionen tycker om en produkt. Ofta är det med en positiv ton eftersom vi inte tycker särskilt mycket om att klaga på saker och ting. Det är roligare att framhäva det goda än att kritisera det onda. Håller du med? Då hör du hemma här! Annars kan du faktiskt surfa in på någon annan hemsida och klaga på 🙂

skriv

Ta det inte på fel sätt! Vi vill gärna höra vad du har att säga oavsett om det är positivt eller negativt. Lämna gärna din feedback till oss så att vi kan förbättras som författare och nyhetsrapportörer.

Det är svårt att veta hur ens artiklar uppfattas om man inte får någon feedback, därför är det alltid välkommet att skicka in åsikter till oss. Skriv gärna till oss om det är något du vill läsa mer om. Om du vill att vi skall djupdyka i något ämne. Vi är här för dig och tar oss gärna an ett ämne om vi vet att någon är intresserad av det. Utan din feedback vet vi inte om en artikel hjälpte eller inte så kommentera gärna på artiklarna eller skicka ett mail om du vill ha det mer privat! Vi är så tacksamma för din hjälp!