Posted on Leave a comment

Bli en bättre spelare inom betting

Att betta på bettingsidor är en populär sysselsättning men det ska tas med tillförsikt. Regeln att aldrig spela för mer pengar än du har råd att förlora är ett motto som verkligen stämmer. Det fina med betting är att du har själv möjligheten att välja när du vill spela och vad du vill spela på. Rekommendationen om du är ny inom betting är att börja försiktigt och successivt öka när du börjar känna dig trygg i hur allt funkar. Men hur vet du att du kan ta nästa steg inom din betting? Och utvecklas till en bättre spelare? Detta ska vi titta närmare på.

Läs på och lägg ner mer tid

För att utveckla bettingen och ta den till nästa nivå krävs det att du lägger ner tid på att studera de matcherna du tänkt spela på innan du lägger ditt bett. Genom detta kan du få ta del av värdefull information som du har nytta av i din betting. Exempelvis om du ska betta på en viss fotbollsmatch så kan skador, avstängningar och formen på laget ge dig indikationer som kan vara viktiga innan du bettar på matchen. Ett annat exempel kan vara att vissa ligor samt lag har en förmåga att dra på sig röda kort med jämna mellanrum. Denna info är värdefull och ger dig större sannolikhet att lyckas med ditt bett om du exempelvis tänkt spela på att ett rött kort kommer att utdelas under en specifik fotbollsmatch. I det stora hela så gynnas du av att sätta dig in i matcherna hos spelsidor utan licens du ska betta på för att ha en bättre chans att vinna. Kunskap oavsett vad det gäller ger dig bättre verktyg för att lyckas och detsamma gäller bettingen.

Lägg upp en strategi för din betting

Undvik att satsa impulsivt och med för stora summor. Se istället till att använda dig av en strategi som du håller dig till inom din betting. Använd dig av disciplin och ge inte vika från din strategi.  Genom detta kommer du sannolikt bli en bättre bettare på lång sikt. Använd dig av en bankrulle och lär dig handskas med den. Det finns en regel inom betting om att inte satsa mer än 2-3% av din bankrulle. Du kan gå upp till 5 % om du exempelvis är säker på en match men aldrig mer än så. Att använda sig av en bankrulle är av extra vikt för att ta din betting till nästa nivå.

Anteckna och ta lärdom under din betting

För att inte göra om samma misstag flera gånger så är anteckningar bra att använda sig av i sin betting. Genom detta kan du sålla bort sånt som du enligt statistik är dålig att betta på. Det kan röra sig exempelvis om vissa fotbollsligor som du procentuellt brukar sätta dina betts på och ska därav fortsätta betta på och vice versa. För du anteckningar på din betting så kommer du komma till insikt över tid med vad du ska betta på och inte betta på. Detta ger dig större möjligheter till att lyckas med din betting. Det kan även röra sig om olika spelvarianter som du genom dina anteckningar vet vad du ska sikta in dig på och vice versa. Att föra anteckningar ger dig möjligheten att inte göra om samma misstag om och om igen och ger dig verktygen att koncentrera dig på det du är bra på i din betting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *