Posted on

Bästa städtipsen när du vill spara tid

Städning är inte det roligaste som finns att göra och därför har jag skrivit den här artikeln med de bästa tipsen för att spara tid när du städar. För dig som har lite pengar att avvara är det absolut bästa tipset att anlita en städfirma för hemstädning. Då sparar massor av städ-tid och du behöver bara sköta lite småstädning i hemmet. För er som hellre städar på egen hand kommer fler tips!

Lyssna på en ljudbok när du städar

Om du passar på att lära dig något under tiden du städar så sparar du på ett sätt tid. Du får dubbel avkastning på under den tid du städar. Det finns massor av informationsrika ljudböcker att lyssna på inom alla typer av områden. Du kanske redan har ett intresse du vill veta mer om eller så kan du lära dig något nytt. Feng shui till exempel? Eller kanske lyssna på en biografi av någon person du tycker är fascinerande och som kan hemstädning. Det finns oändligt med möjligheter inom hemstädning gällande vad du kan ta in för information under tiden du städar. Du kanske gillar att lyssna på ljudböcker och städa så mycket att du själv startar en städfirma! Vi får se!

Ha en plan för din kontorsstädning stockholm

städfirma med ljudbokOm du följer en plan och avklarar hemstädning moment för moment, precis som en städfirma gör, så går det mycket fortare vid kontorsstädning stockholm. I regel börjar man uppifrån och ner när man storstädar. Det innebär att man börjar man att plocka iordning och dammtorka ytor som är högt upp och sedan jobbar man neråt. Då har man friheten att bara sopa ner damma och smuts på golvet utan att behöva bry sig om det. När man dammtorkat innan en kontorsstädning stockholm och städat alla ytor utom golvet är det dags att dammsuga och sedan tvätta golven.

Dra en gräns för vad du skall städa

När man startar en storstädning kan det hända att man fastnar i att sortera i byrålådor eller sortera bland kläder i garderoben. Sluta med det! Ditt mål är att få bostaden städad inte att sortera bland krafs i din byrå. Se till att få städningen avklarad först och främst och om du känner för att sortera saker senare så kan du göra det då. Det är självfallet så här en städfirma skulle jobba eftersom de inte ens erbjuder att sortera saker i din byrå. Det kan bara du göra.

Var inte för noggrann, städa hellre oftare

Om du är för noggrann när du städar blir det ett för stort åtagande att ens påbörja städningen av flyttstädningsfirmaistockholmslän.se. Om du istället kör igenom din städning ganska fort kan du göra det oftare, då blir det inte lika mycket ansträngning och inte lika svårt för dig att påbörja städningen. Att ha kravet att utföra en perfekt städning är betungande. Se det mer som en snabb liten grej som bara skall göras och inte något som behöver ta hela dagen.

Dela upp städningen i två omgångar

Du kan dammtorka och plocka iordning första dagen och dammsuga och tvätta golven andra dagen. Då blir det inte så stora moment och om du bor relativt litet hinner du varje moment på under en timma. Då känns det enkelt att hålla rent i hemmet och man orkar faktiskt med att städa varje vecka!