Posted on

Ansiktsbehandling i Göteborg – När du vill må riktigt bra

Ansiktsbehandling, massage, pedikyr och manikyr… Om inte för hudens skull, så för själens. Eller kanske får både huden och själen. Det finns många anledningar att lyxa till tillvaron.

Ett sätt att slappna av

Är det något många borde bli bättre på så är det att ta sig tid till att slappna av. Ta han om dig själv kan du göra på många sätt. Ett alternativ är att boka in en avslappnande ansiktsbehandling i Göteborg. Lägg gärna till en massage och manikyr så känner du dig både avslappnad och fin.

Kvalitetstid med dina vänner

Varför inte göra det till en heldag med dina närmsta vänner? Boka in er på en ansiktsbehandling i Göteborg och massage och njut i fulla drag. Innan ansiktsbehandling göteborg kanske ni kan göra någon rolig aktivitet ihop. Avsluta dagen med en middag och dessert på en av era favoritrestauranger.

Kvalitetstid med dig själv

Ibland behöver man bara få lov att vara själv. Vem säger att du inte kan lyxa till på egen hand? Spa och massage är ett fantastiskt sätt att ladda batterierna på. Ibland behöver vi bara få vara, och inte behöva socialisera så mycket. Ta hand om dig själv, så kan du även ta hand om dina nära och kära bättre.

Ge bort en ansiktsbehandling i Göteborg till en vän

Saker har vi ofta mycket av. Kanske till och med lite för mycket ibland. Ge gärna bort en massage eller en hudvårdande behandling till en kär vän. Känner du någon som har haft lite extra mycket på agendan den senaste tiden, så kan det vara guld värt för hen att få en sådan avslappnande present.

Att tänka på inför din ansiktsbehandling

Det är inte så värst komplicerat att välja rätt ansiktsbehandling. Men ta inte bara en i högen för det. Det är viktigt att tänka över vilken hudtyp du har, så att du väljer en passande ansiktsbehandling.

Vilka hudtyper finns det?

Den vanligaste hudtypen är blandhy. Då har man oftast några torrare partier och några fetare partier i ansiktet. Andra hudtyper är torr hy, fet hy, mogen hy och känslig hy. Men tänk på att både torr och fet hy kan ibland vara känslig, och tids nog blir allas hy så kallad “mogen”.

Olika hudtyper:

  • Normal
  • Blandhy
  • Fet
  • Torr
  • Känslig
  • Mogen

Din hudterapeut vet!

Är du osäker på vilken hudtyp du har? Kontakta din hudterapeut så hjälper hen dig. Då kan du även få tips om passande produkter för just din hy.